Auto onderhoud


Een auto is ons kostbaar goed. In deze tijd is het hebben van een auto wenselijk, zeker wanneer u in het landelijke Zwanenburg woont.

Dat wij die auto goed moeten onderhouden weten we allemaal, maar wanneer moet de auto dan onderhouden worden en wat moet er onderhouden worden? Bovenstaande vragen kennen veel verschillende antwoorden en is geheel afhankelijk van het type auto, de leeftijd en de mate van gebruik. Vaak treft u in het instructieboekje van de auto de richtlijnen voor uw auto. Bent u al vaker bij ons geweest voor onderhoud, dan hebben wij de ruitenwisser hendel voorzien van een informatiekaartje met daarop het volgende wenselijke onderhoud. Komt u er echt niet uit? Geen probleem, u kunt ons altijd mailen, bellen of kom bij ons langs.

Wanneer er onverhoopt een lichtje (rood) op uw dashboard gaat branden of er is een duidelijk defect aan uw auto, bel ons dan zo spoedig mogelijk. Twijfelt u of doorrijden naar de garage verstandig is, raadpleeg uw instructieboekje of bel ons. Bij ons bestaat de mogelijkheid om uw auto per auto ambulance op te laten halen. Dit kan vervolgschade aan de auto beperken.

Heeft u vragen of wilt u advies? 020 218 4178